Taverne De Grenssteen Vaals 3 jarige p.r. overeenkomst met De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale Taverne De Grenssteen Vaals 3 jarige p.r. overeenkomst met De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale

Taverne De Grenssteen is reeds jaren een van de trouwe sponsoren van de “Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale”. De organisatie en Taverne De Grenssteen hebben de sponsorovereenkomst met 3 jaar verlengd. Daarmee geeft het restaurant uiting van betrokkenheid aan de Limburgse carnavalscultuur. Op de foto van links naar rechts: Tim en Lisette namens Taverne de Grenssteen, rechts: Frits Vanhommerig namens de organisatie Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale.

In Taverne de Grenssteen kunt u terecht voor een hapje en een drankje, een stukje Limburgse vlaai, ontbijt, lunch of een (à la carte) diner. Het restaurant bestaat uit twee zalen: de jeneverstokerij en het douanedepot, waar een deel van de smokkelhistorie op het Drielandenpunt is terug te vinden. De menukaart varieert van verschillende regionale en bourgondische soepen, salades, belegde stokbroodjes en pannenkoeken tot hoofdgerechten en desserts. Daarnaast kunt u altijd genieten van verschillende regionale bieren van zowel de fles als van de tap.

Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen