Sponsor overeenkomst met Van der Linden Adviesgroep verlengd Sponsor overeenkomst met Van der Linden Adviesgroep verlengd

De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale zal ook de komende drie jaar verzekerd zijn van ondersteuning door Van der Linden Adviesgroep. Het evenement in Gulpen werd al enkele jaren gesponsord door het adviesbedrijf uit Bocholtz en beide partijen hebben besloten die samenwerking te intensiveren. Allereerst heeft Van der Linden Adviesgroep de risico’s opnieuw in kaart gebracht en de stichting geadviseerd over de noodzakelijke verzekeringen. Daarnaast is er een nieuwe en verbeterde sponsorovereenkomst gesloten voor de jaren 2018, 2019, 2020, die op vrijdag 12 januari om 11:11 uur in Bocholtz werd ondertekend.

Van der Linden Adviesgroep adviseert met haar 15 medewerkers ca. 3.500 gezinnen en zo’n 800 ondernemers in Zuid-Oost Limburg op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële producten. Via de sponsoring van vele evenementen en verenigingen geven zij uiting aan de betrokkenheid bij de regio en de Limburgse cultuur en sponsoring van de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale past precies in dat plaatje!

Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen
Vastelaoves Finale Gulpen